Botanica 2020

Congres voor klinische aromatherapie

Een mooi voorbeeld van creatief inspelen op de coronatijd is het vijfde Botanica 2020 congres, dat dit jaar voor het eerst virtueel gaat plaatsvinden. Alles draait om klinische aromatherapie, met een samenkomen van wetenschappers, gerenommeerde aromatherapeuten, kruidenkundigen, gezondheid professionals, telers van aromatische en medicinale planten en gerichte leveranciers. Tijdens dit 3-daags congres worden lezingen en workshops geboden, een handelsshow en is er ruimte voor netwerken.

Door deze nieuwe aanpak moet het programma herzien worden. Houd daarom de website in de gaten om de kans te kunnen benutten zo veel mogelijk kennis op te doen.

Onder de button Prices & Registration kun je jezelf alvast als geïnteresseerde aanmelden op de daarvoor geplaatste link om op de hoogte te worden gebracht van het programma en de prijzen. Er verschijnt dan een standaardmail met daarin jouw mailadres. Je hoeft verder niets anders in te vullen, maar alleen op de verzendknop te drukken. Zo weet je zeker dat je niets mist. Onze collega Madeleine Kerkhof is ook dit jaar weer aanwezig als spreker.