CO2 Extractendag bij Kicozo (Levensboom) in Wijhe (Overijssel)

Mooie CO2 Extracten workshop

Met veel enthousiasme deelt Gildelid en Aromazorgexpert Madeleine Kerkhof tijdens deze workshopdag graag haar kennis met je over CO2 extracten, de verschillen tussen deze extracten en etherische oliën en natuurlijk ga je verder al ruikend hiermee kennis maken. Dit is wat ze zelf vertelt over de workshop:

“Wil jij ook weten wat CO2 extracten nu zo speciaal maakt in de aromatherapie en aromazorg? Kom dan naar de CO2 Extractendag die ik op 11 januari a.s. geef bij Volatile Aromatherapie in Wijhe (Ov.).

Tijdens deze fascinerende dag gaan we kijken naar het bijzondere procedé van CO2 extractie. Met behulp van koolzuurgas worden vluchtige en niet vluchtige werkzame extracten uit plantenmateriaal gewonnen.

CO2 extracten zijn puur en zuiver, stabiel, milieuvriendelijk geproduceerd en geheel vrij van ongewenste substanties. De aromatische kwaliteit is ongelofelijk en de medicinale kwaliteit van een groot aantal extracten blijkt door ervaring en onderzoek buitengewoon effectief. Daar heb ik als productontwikkelaar en zorgprofessional al vaak uitstekende resultaten mee geboekt.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de overeenkomsten en verschillen met conventionele aroma’s, geniet je van de meest fantastisch plantengeuren en gaan we ook “back to basics” met prachtige verzorgende basisstoffen. Deze kun je in de praktijk en in de zorg naadloos inpassen in de zorgverlening.
Je bereidt daarnaast eigen producten met gebruikmaking van CO2 extracten en andere hoogwaardige grondstoffen en leert hoe ze toe te passen.

Een veel omvattende, maar toch handzame workshop dus, bedoeld voor degenen met aanwezige basiskennis op het gebied van aromatherapie/aromazorg.

Er is nog plaats dus meld je gauw aan – uitsluitend via mijn email adres info@kicozo.nl. Dan zien we elkaar snel op de mooie lokatie van Volatile”.