Tuinfair Bloemenpracht Landgoed Kasteel Geldrop

Evenement waarbij gelet is op ambachtelijkheid en natuur in een mooie omgeving van het kasteel, de Baron zijn Hof , de zintuigentuin en het IVN de Oranjerie en het park in Engelse landschapsstijl. info en deelnemers; www. kasteelgeldrop.nl

Tuinfair  ”Bloemenpracht ”  2017

Landgoed Kasteel Geldrop .

Zondag 20 augustus 2017, 11.00 uur – 17.00 uur

Toegang : gratis

 

Op zondag 20 augustus vindt de tweede Tuinfair “BloemenPracht” plaats in en vooral rondom Kasteel Geldrop. De prachtige landschapstuin en de Baron z’n Hof liggen er nog zomers bij en vormen de ideale ambiance voor dit tuinevenement. Tientallen deelnemers presenteren hun kunnen, creaties en ideeën op het gebied van de natuur in het algemeen en de sier- en groentetuin in het bijzonder.

Zo kunt u zich laten adviseren door tuinarchitecten, er is een vijverspecialist.

Natuurlijk zijn er verschillende tuindersbedrijven en bloemisten die hun planten- en bloemenarsenaal uitstallen en te koop aanbieden.

Ook de kunstenaars zullen op deze fair aanwezig zijn met hun kunstzinnige creaties.

De Kasteelhoeve richt de Oranjerie in als Tuincafé, waar men net als in de kasteelhoeve kan genieten van een drankje en hapje.

De kinderboerderij en IVN hebben eveneens hun deuren geopend en ook de zintuigentuin kan bezocht worden.

McDonald’s Geldrop, sponsor, heeft voor kinderen een kleine verrassing.

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, hopen we op een sfeervolle tuinfair waar voor de ware tuinliefhebbers  van alles te beleven valt.