Adviseurs in beeld

Plaats een reactie wanneer je hulp kunt bieden bij verschillende specifieke vraagstukken zoals bijvoorbeeld:

De HACCP-regelgeving bij kruidenbereidingen, kweek en teelt van kruiden, winnen en bewaren van zaad, verven met planten, inhoudelijke kruidenkennis bij specifieke aandoeningen, koken met kruiden, algemene kennis over hoe je bijvoorbeeld bedrijfsmatig een workshop in elkaar zet en geeft, wilde (eetbare) planten(wandelingen), je specialisme(s) als vakgenoot etc.

Geef op je eigen profielpagina meer achtergrond en info zodat er contact opgenomen kan worden met je bij specifieke vragen.

Wij nemen contact met je op om een nieuwsbericht te maken over jouw aanbod om anderen met jouw specifieke kennis | kunde bij te willen staan. Dit plaatsen we dan met een verwijzing naar je profielpagina in het Gildenieuws (hier in dit besloten ledendeel) en na een poosje onder het filter ‘adviseurs’. Iedereen die is ingelogd (en dus herborist, student of vakgenoot is van het Gilde) kan nu via het filter ‘adviseurs’ terugvinden waar ze je voor mogen benaderen. Zo bouwen we met elkaar aan een up to date overzicht van de aanwezige specialismen binnen het Gilde en helpen we elkaar op weg zodat je niet steeds zelf ‘het wiel hoeft uit te vinden’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven