De Agenda is er!

Het was een wens van veel leden. Een agenda op de website die zelfstandig gevuld kan worden door leden met bedrijfsmatige activiteiten.
Maar ook een agenda om te raadplegen als je zelf een leuke activiteit wilt doen of wilt weten wat het Gilde gepland heeft voor haar leden.
Zo’n agenda waar alles in opgenomen zou kunnen worden en die makkelijk te vinden en te raadplegen zou zijn.

Vaak kwam het naar voren. En nu is het gelukt. Sinds december 2023 hebben we de Agenda op de homepage van onze website!
En om het makkelijk te maken is de agenda ook zichtbaar in het besloten ledendeel.

En alle leden die kunnen inloggen kunnen hun eigen activiteiten op deze agenda zetten.

Een aantal leden is er al lekker mee aan de slag gegaan en er staan inmiddels allerlei activiteiten op de agenda, van workshops tot wandelingen en van lezingen tot kruidencursussen. Super en precies waarvoor de agenda is bedoeld.

We hadden een instructiefilm gemaakt om te laten zien hoe je de agenda zelfstandig kunt vullen. Hierover is een mail verstuurd naar alle herboristen en vakgenoten op 8 december 2023.
De link naar de instructiefilm was vanwege de zwaarte van het bestand een Wetransfer-link geworden. Deze was slechts 7 dagen te gebruiken. Heb je de instructiefilm niet op tijd gedownload, maar wil je ‘m alsnog graag hebben? Dat kan. Stuur ons een mail naar herboristengilde@gmail.com ovv ‘instructiefilm agenda’. We sturen dan alleen de intstructiefilm via Wetransfer toe. Let er op dat je het filmpje dan binnen een week op je eigen computer zet (anders verloopt de link nogmaals).

Ben je na 8 december lid geworden? Dan kun je ons ook mailen en sturen we je de instructiefilm zsm per Wetransfer link toe.

Succes met het gebruik van de agenda. Lukt het niet goed, dan kun je uiteraard ook mailen en doen we het samen, zodat je het snel onder de knie hebt.

Scroll naar boven