Gezocht:

Vanaf april dit jaar zullen de online interviews starten die onderdeel zijn van de aanname procedure van (autodidact of anders opgeleide) herboristen en vakgenoten.

Eleonora van Nieuwenhoven zal deze interviews coördineren en mede-afnemen. Elk interview is dan met twee herboristen (waarvan Eleonora er dus 1 is) en de kandidaat.

Graag willen we als side-kick van Eleonora een poule van herboristen creëren die elk af en toe een paar uurtjes voor zo’n interview kunnen vrijmaken. Eleonora heeft het eerste interview reeds samen met Marilène Dols voorbereid en gehouden. Zij hebben daarvoor samen de vragen en de leidraad gemaakt die ook voor de toekomstige interviews gebruikt gaat worden.

Eleonora houdt het contact met de kandidaat en regelt alles eromheen. Het gaat dus puur om het gezamenlijk online interview en het daaruit voortkomende advies voor wel / niet toelaten.

Wil je Eleonora wel meehelpen om de kandidaten een mogelijkheid te geven zich te presenteren via het interview en bij goed gevolg herborist of vakgenoot van het Gilde te worden? Reageer dan onderaan dit bericht of stuur een mail naar herboristengilde@gmail.com

Alvast bedankt!

7 gedachten over “Gezocht:”

 1. Ook ik wil me er wel voor aanmelden, maar ben beschikbaar vanaf eind mei. En nog wel de vraag of de interviews live (met reistijd dus) of online zijn.

  1. Eleonora van Nieuwenhoven

   Hoi Elly,

   Super leuk dat je mij wilt helpen.
   De gesprekken zijn online (via zoom). Ook met betrekking tot de beperkte tijd die we allemaal hebben. Tot nu toe hebben we ook niet actief bekend gemaakt dat mensen zich kunnen melden, dus de verwachting is dat we pas in april/mei echt gaan starten met de interviews. Gelukkig hebben we nu een mooi groepje mensen bij elkaar, dus je hulp vanaf mei is zeker welkom 🙂

   Groetjes
   Eleonora

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven