Welkom op de Gildepagina!

Hier vind je alle informatie speciaal voor leden. 

Vul als eerste je profielpagina volledig in. Zo kunnen andere herboristen, studenten en vakgenoten zien wie je bent, in welke regio je woont en/of werkt, wat je achtergrond is en wat je verder wilt meegeven aan je medeleden.
Klik hieronder op de knop profielpagina, Hier vind je verschillende instructievideo’s om je eigen profielpagina te kunnen vullen als herborist, student of vakgenoot.

Als herborist vul je allereerst je profielpagina voor dit besloten deel in. Daarnaast kun je nogmaals een profielpagina aanmaken waarbij je aan de voorkant van de website zichtbaar wordt. Als herborist kun je dus twee profielpagina’s hebben. Zorg er sowieso voor dat je in het besloten deel je profielpagina aanmaakt, zodat je voor je medeleden vindbaar wordt.

Succes met invullen en veel plezier met de inhoud van dit besloten ledendeel!

Prikbord

Op ons interactieve prikbord kun je o.a. (studie)boeken aanbieden, stageplekken aanbieden | zoeken,  jezelf als mentor aanbieden of om een mentor vragen, vacatures bekijken, ideeën achterlaten en nog veel meer.

Nieuwsbrieven

Lees hier onze nieuwsbrieven. De nieuwsbrief wordt sinds twee jaar door herborist Jonne Plagge verzorgd. Heb je nieuws dat zij in een aankomende editie mag plaatsen? Laat dit dan via een reactie aan haar weten.

Het laatste Gildenieuws

Vacatures

Gezocht:

Vanaf april dit jaar zullen de online interviews starten die onderdeel zijn van de aanname procedure van (autodidact of anders opgeleide) herboristen en vakgenoten. Eleonora

Lees verder »

Webinars

Webinar gemist of nog een keer kijken? Hier vind je ze terug. Wil je ook wel een keer (samen ) een webinar verzorgen? Graag! Mail ons op herboristengilde@gmail.com

Documenten

Vind hier de officiële Gildedocumenten zoals de statuten, het Herboristengildeplan, het huishoudelijk regelement en het ge-update welkomstboekje.

Zoek leden

Vind herboristen, studenten en vakgenoten bij jou in de buurt.

Contact zoeken gaat nu voorlopig  via je eigen mail, whatsapp of via onze besloten FB groep ‘Herboristengilde’. Maar bij succes wordt dit besloten deel in de toekomst wellicht met een chat modus uitgebreid.

Bekijk hier de profielpagina’s van andere leden om hun achtergrond en werkzaamheden te zien.  Op de profielpagina’s kunnen leden ook (studie) werkstukken uploaden die ter inspiratie bekeken mogen worden. Als meer dan 50 leden hun profielpagina hebben gevuld worden de filters actief gemaakt.  Vanaf dan kan er gerichter gezocht worden op provincie, opleiding, vakgebied etc.

Dus maak snel ook je eigen profielpagina aan!

Algemene Leden Vergaderingen

Sinds 2021 worden de ALV’s online gehouden via Zoom. Ook worden ze sinds die tijd opgenomen. Ze zijn daardoor hier voor alle leden integraal terug te kijken. Per ALV vind je naast de Zoomlink met de passcode om in de vergadering te komen, ook  de eventuele bijbehorende stukken zoals jaarverslagen en (beknopte) notulen.

Online magazine De Herborist

Ons digitale, periodieke magazine De Herborist. In oktober 2022 is een nieuwe redactie gevormd. De eerstvolgende editie wordt in het voorjaar van 2023 verwacht. Je ontvangt tzt een link via de mail. Deze nieuwste editie is dan hier of via je mail te lezen. De eerder verschenen edities zijn hier ook (nogmaals) te lezen.

Scroll naar boven