GoHerbal2023 nu op 3 juni 2023

Onlangs is besloten om GoHerbal met een jaar op te schuiven naar zaterdag 3 juni 2023: GoHerbal2023. In de afgelopen periode stelde de geldende coronamaatregelen ons op de proef. Deze boden weinig mogelijkheden om zo veel mogelijk Gildeleden en andere belangstellenden veilig en met aandacht voor ieders gezondheid in een ruimte te ontvangen.

paardebloem

Meer tickets voor GoHerbal2023

De overheid laat de coronamaatregelen los. Dit biedt mogelijkheden om meer plaatsen beschikbaar te maken voor GoHerbal2023. Een wens van zowel de commissie, het bestuur, jullie als Gildeleden en andere belangstellenden. We hadden zelfs een wachtlijst voor GoHerbal2022. De uitbreiding van het aantal beschikbare plaatsen is van grote impact op zowel organisatorisch en financieel vlak. Er is dan ook meer tijd nodig om dit te verwezenlijken. Wij geven hiermee extra ruimte aan het vraagstuk Covid (bijvoorbeeld bij mogelijke terugkomst van maatregelen). Wij vinden het namelijk belangrijk om ieders wensen te respecteren én ieders gezondheid veilig te stellen. Op deze manier handelen wij zorgvuldig in ieders belang. 

Entreegeld wordt teruggestort

Iedereen die zich aangemeld heeft, krijgt het entreegeld voor het gekochte deelnamebewijs teruggestort. Daarnaast doen we graag de toezegging dat deze aanmelders (en iedereen die op de wachtlijst stond) komend jaar gebruik kunnen maken van een voorverkoop voor GoHerbal2023. Dat wil zeggen dat de kaarten als eerste aan deze personen aanbieden. Een week later gaat de algemene kaartverkoop van start. Houd daarvoor de website en social media van het Herboristengilde in de gaten. Zoals gezegd breidt het aantal plaatsen uit, dus ook voor anderen is er volop gelegenheid om zich alsnog aan te melden. De commissie GoHerbal2023 en het bestuur zien niets liever dan zo veel mogelijk Gildeleden op de symposiumdag.

GoHerbal2023

Nog even wat praktische zaken rondom GoHerbal2023 op een rijtje:

  • GoHerbal2023vindt plaats op 3 juni 2023.
  • De locatie blijft de Botanische Tuinen Utrecht. Een nieuwe offerte wordt aangevraagd voor twee zalen en een grote tent.
  • Het maximum aantal deelnemers wordt uitgebreid naar100 Gildeleden en 50 externe deelnemers. Intotaal kunnen er dus 150 deelnemers komen.
  • Zijn er minder dan 50 externe deelnemers, dan kunnen deze plekken ingevuld worden door Gildeleden. Zijn er minder Gildeleden die zich aanmelden dan kunnen deze plekken ingevuld worden door externe deelnemers.
  • Had jij je al aangemeld? Dan ontvang je op kort termijn een brief. Uiterlijk aan het einde van maart 2022 ontvang je je geld terug.
  • Eind maart/begin april a.s. worden FAQ’s rondom GoHerbal2023 op de website geplaatst.
  • Tijdens de ALV geeft de commissie een Powerpoint toelichting over GoHerbal2023. Ook wordt er gevraagd wie er aanwezig denkt te zijn tijdens de symposiumdag. Deze vraag stellen we ook via de website en social media van het Gilde. Zo kunnen we een betere inschatting maken van de belangstelling onder Gildeleden voor GoHerbal2023.
  • Achteraf is GoHerbal2023 online te bekijken.

De commissie gaat ook nu vol enthousiasme verder om er een mooi GoHerbal2023 van te maken voor ons allemaal.

Plaats een reactie