Barbara Kuipers

Herborist

a Dandelion

Mijn naam is Barbara, in september heb ik mijn diploma gehaald aan de Kruidencentrum Sprenk in Gemert.
Van de opleiding heb ik erg genoten, leuke en leerzame stageplekken gehad en ik zat in een erg gezellige klas. Tijdens de opleiding heb ik bij het IVN in Breugel een kinderkruidentuin aangelegd, dit was tevens mijn educatief project. Omdat ik erg veel interesse in voeding, ook voedingsdeskundige ben heb ik mijn eindwerkstuk over het gebruik van kruiden in sport gedaan. Hier ben ik echt leuke en verassende dingen tegengekomen.

Nu werk ik vooral met mensen die hun leefstijl willen verbeteren en met mensen die sporten. Voor het IVN ga ik ook een aantal activiteiten organiseren, oa een kruidenwandeling. Samen met twee vrouwen die hier in ons dorp een voedselbos aanleggen ben ik aan het kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vorige zomer heb ik een volkstuin gekregen vlak bij mijn eigen huis, hier ben ik nu mijn eigen heerlijke kruidenparadijsje aan het maken!

Verder ben ik ook algemeen bestuurslid van het Herboristen Gilde, samen met een fantastisch leuk team organiseren we de Gilde- en Praktijkdagen en ben ik contactpersoon vanuit het Gilde naar Kruidencentrum de Sprenk, hiervoor zijn we nog op zoek naar 2 0f 3 personen, dus als je ook iets in onze vereniging wil doen neem dan contact met me op :-)

Contact gegevens

Cerespad 17
5694WB Son en Breugel
Noord Brabant

Mijn email is adandelion1000@gmail.com

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.