Claude Michele Hollebecque

Herborist

Informatie

Ik kom oorspronkelijk uit Noord Frankrijk. Ik ben 35 jaar geleden in Zuid Limburg terecht gekomen en daar nooit meer weggegaan. Ik ben econoom en export manager. Ik heb in de voedingindustrie gewerkt en lange tijd bij een internationale afdeling van een grote vermogensbeheerder.


Zeven jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen aan mijn opleiding tot Herborist. Drie jaar later heb ik de opleiding Voedingscoach gevolgd. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd bij the International School of Natural Skincare.  Momenteel studeer ik Orthomoleculaire Therapie.

Hoe meer ik leer, des te meer ik besef dat VOEDING en LEEFSTIJL de sleutels zijn tot gezondheid. Bij mij kun je hierover een gedegen advies krijgen.

Ik heb naast mijn drukke bestaan nog tijd voor hobby’s. Ik ben vrijwilliger bij de Botanische tuin in Elsloo, waar ik rondleiding geef. Ik ben een adept van de Wim Hof-methode en van Intermittent Fasting. Daarnaast geloof ik in de Germaanse Geneeskunde, die ervan uitgaat dat alle ziektes uit niet verwerkte traumas  ontstaan.


Ik ben dankbaar voor mijn herboristen opleiding. Omdat ik hou van experimenteren heeft het mij de tools gegeven om mijn eigen dagelijkse produkten te maken zoals shampoo, conditioner, zeep, cosmetica, zuurdesembrood, rauwe toetjes, pralines (zonder suiker, gluten en melk}, gekleurde Chinese dumplings, “champagne”van bessen en kruiden, chocola van linde en kaas van cashewnoten. Ook geef ik over deze produkten workshops.

Contact gegevens

Rustenburgstraat 24
6241 DE Bunde
Zuid Limburg

claudehollebecque@home.nl

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven