Félène Kurstjens

Herborist

Informatie

Als kind vond ik het heerlijk om met tekenblok bij een sloot te zitten en kleine plantjes na te tekenen. Later bleef het genieten en wandelen in de natuur over, aangezien ik de wereld van accountancy was ingestapt. Na verhuizingen van het westen van het land naar het zuiden, het krijgen van kinderen en behoefte aan ‘anders’, meer basic, meer gronden, heb ik in 2019 het herboristendiploma bij de Europese Academie behaald.
Inmiddels ben ik bezig met een carrière-switch naar begeleider gehandicaptenzorg, waarbij nu nog veel tijd gaat zitten in het opdoen van nieuwe kennis en praktijkervaring. Ik hoop mijn herboristenkennis ook hierin meer te kunnen gebruiken.

Daarom gebruik ik op dit moment herboristenkennis en vaardigheden privé. Ik vind dit ook heerlijk om te doen in mijn vrije tijd; nieuwe kennis op doen, mijn tuin onderhouden, de natuur ingaan en uiteraard bereidingen maken. Bereidingen in de uitgebreidste zin – culinair, cosmetisch en medisch. Ik wordt helemaal blij als ik hiermee bezig kan zijn.

Contact gegevens

Lange Voer 36
6132HT Sittard
Limburg

fhkurstjens@gmail.com
06-54393677

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven