Jonne Plagge

Herborist

CtheTree

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Europese Academie als meester herborist. Ik vind alle aspecten van kruiden interessant en pas dit ook toe in het dagelijkse leven. Het onderwerp waar ik me nog verder in probeer te specialiseren is het verven met kruiden. Niet zo zeer stoffen, maar wel het echt maken van verf en inkt om kunstwerken mee te creëren, muren te verven of schmink te maken.

Ik heb nog een hele ontdekkingstocht te gaan op dit gebied, maar het is een avontuur waar ik veel plezier aan beleef. Ik hoop mij de komende jaren verder te mogen ontwikkelen, naast het levendige bestaan met 2 kindjes en een baan als coördinator interne communicatie bij Limburg.net. Hierbij hanteer ik veelal de uitgangsprincipes natuurfilosofisch denken, duurzaamheid en circulair denken.

Voor het Gilde stel ik daarnaast met veel plezier maandelijks de nieuwsbrief samen en interview ik mede-herboristen voor ons kwartaalblad De Herborist.

Contact gegevens

Beringerheide
3550 Heusden-Zolder
Belgisch Limburg

plagge.jonne@gmail.com

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.