Katrien Heerkens

Herborist

Informatie

Tijdens mijn opleiding bij Herba Sanitas ben ik begonnen als verkoopmedewerker bij “Rozemarijn en Thijm” een voedingssupplementen-, natuurvoeding winkel.
Hiervoor was ik (en ben ik nog steeds) werkzaam als fluitist en docent fluitist, maar helaas liep het leerlingenaantal sterk achteruit en werd het tijd om mijn werkzame leven over een andere boeg te gooien.
Mijn moeder heeft mij de liefde voor de natuur en wat je met kruiden culinair kan (en ook een klein beetje medicinaal) meegegeven en dus, was de opleiding herborist/ fytotherapie een logische stap. Vorig jaar heb ik ook medische basiskennis afgerond. Een mooie aanvulling.
Ik heb voor alsnog geen eigen bedrijf maar geef wel kruiden wandelingen en workshops zeep-maken aan klanten die aangeven hier interesse in te hebben. Zo probeer ik mijn kennis door te geven.
Me verdiepen in de mens die ik tegenover me heb, om ze op een enthousiaste manier te helpen (in de breedste zin van het woord) is een belangrijk uitgangspunt voor mij.

Contact gegevens

Stationsstraat 89
5751HC Deurne
Noord Brabant

e-mail: katrien.heerkens@hetnet.nl

mobiel: 06-20553649

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.