Monique Baetsen

Herborist

Puur uit Passie

Mijn facebook pagina heet “Puur uit Passie” en dat zegt eigenlijk alles over mij en mijn kruidenbereidingen.

Ik heb de herboristenopleiding bij De Sprenk voltooid in 2011 en daarna nog meerdere cursussen en opleidingen gedaan waaronder aromatherapie bij Ellen Wagenaar.

Mijn Passie is mensen te helpen en te attenderen op wat ze zelf kunnen aanpassen bij verschillende klachten. Desgewenst maak ik producten “op maat” dus gewoon een potje voor een persoon. Als dan blijkt dat het product werkt, ben ik blij. Zo heb ik al meerdere succes geboekt met het gebruik van brandnetelzeep (recept uit zeepboek) bij huidproblemen. Vaak adviseer ik dan uiteraard om alle geparfumeerde producten voorlopig achterwege te laten en de huid tot rust te laten komen.

Ook mijn eigen recepten van acne crème, kloven crème, verschillende gezicht crèmes en melisse crème worden erg gewaardeerd.

Sinds kort heb ik een distilleerketel en de werking van hydrolaten boeit mij enorm. Aangezien ikzelf erg veel last heb van allergieën ( de composieten bijvoorbeeld , hoe oneerlijk is dat?) en daarom fel reageer op etherische oliën is mijn doel mij de komende tijd te richten op hydrolaten.

Want daar schijn ik dan weer wel tegen te kunnen, en ach, dan denken we gewoon om nietwaar?

Het bezig blijven zijn met planten en kruiden maakt mij blij, dat alles maakt ook dat ik graag mensen inspireer en adviseer om gezond bezig te zijn.

het is mijn hobby, mijn passie

Puur uit Passie dus!

Contact gegevens

Horsterweg 193
5928 ND Blerick
Limburg

moniquebaetsen@hotmail.com

06-30362662

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.