Hilma van Rozendaal

Herborist

Hilma's Keuken

Mijn naam is Hilma van Rozendaal. Vegetarisch kok, natuurvoedingsadviseur, IVN-natuurgids en Culinair Herborist. Van jongs af aan altijd geïnteresseerd in plantjes en de natuur, en dol op koken. En dat ook graag samen mèt, en voor anderen.

Naast mijn werk als activiteitenbegeleidster in een klooster, heb ik een kookstudio in hartje Schijndel. Hier geef ik kleinschalige vegetarische kookworkshops, waarbij kruiden een belangrijke plaats innemen. Ook geef ik Culinaire kruidenwandelingen, meestal vanuit de verwilderde kloostertuin tegenover mijn huis, maar ook op lokatie. In 2021 ben ik geslaagd als Culinair Herborist, een opleiding die veel verdieping gaf in mijn gerechten. Prachtige smaakmakers, gezondheidsaspecten, verwerkingswijzen, heerlijk om met kruiden een extra boost toe te kunnen voegen aan gerechten. Ik neem je dan ook graag mee in mijn kruidige keuken, of met een kruidenwandeling. Je zintuigen zullen worden geprikkeld!

Contact gegevens

Harry Bolsiuslaan 15
5481BN Schijndel
Noord-Brabant

e-mail:  puur@hilmaskeuken.nl

tel. 0620818744

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.