Hulp gezocht!

Vanaf 2023 starten we met de pilot om de aanname van autodidacten en anders opgeleiden, die herborist-lid van het Gilde willen worden, te gaan stroomlijnen. Ook starten we met een nieuwe categorie leden: de vakgenoten.

Alle info hierover is in de ALV van oktober jl. besproken en komt begin 2023 op onze nieuwe website (incl. de procedure). In de meeste gevallen kunnen geïnteresseerden alleen via een tussenstap lid worden. Deze tussenstap bestaat uit een mail (met sollicitatie/cv-achtig karakter) en een interview met 2 ervaren (docent) herboristen. Na dit interview wordt een advies uitgebracht aan het bestuur. Deze beslist vervolgens over toelaten dan wel afwijzen en neemt het verdere verloop op zich.

We zoeken nu hulp van ervaren (docent) herboristen die enkele uren vrij willen maken om de commissie Opleidingen te ondersteunen met het gezamenlijk afnemen van deze informele, online interviews. Het gaat om een interactief gesprek waarbij de kandidaat veel ruimte krijgt om te vertellen over zijn/haar kruiden)achtergrond en aanverwante werkzaamheden. Uiteraard wordt alles in overleg voorbereid.

Daarom een oproep aan vooral ook onze docent-herboristen en onze meer ervaren herboristen. Kun je ons helpen? Voor informatie, overleg of aanmelden: herboristengilde@gmail.com of laat hieronder een reactie achter en we komen zsm bij je terug. Alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.