Info dagen herboristenopleidingen 2024

Overweeg je om een gedegen herboristenopleiding te gaan volgen die door het Gilde is aangewezen? Bezoek dan de georganiseerde info dagen van onze vier aangewezen opleidingen om te bekijken welke opleiding het beste bij je past. Hieronder vind je de open dagen voor 2024:

Herba Sanitas – 25 mei 2024, 14:00 – 16:30 te Heeswijk-Dinther
De jaarlijkse Open Dag voor aankomende studenten, maak kennis met Herba Sanitas op een relaxte en gezellige manier, met presentaties over de opleiding en een hapje en een drankje.
Aanmelden is verplicht, via info@herbasanitas.nl, je ontvangt dan verdere informatie.

De Sprenk – 6 april, 29 mei en 29 juni 2024 in de Mortel
Een aantal keer per jaar geven wij informatie over de opleiding. Op deze ochtend kunt u de leslokalen zien, de lesstof inkijken, vragen stellen en een wandeling maken door een deel van de tuin. U bent tussen 10.00-13.00 uur van harte welkom.Om 10.30 uur wordt er uitleg gegeven over de Herboristenopleiding; de opzet, hoe een lesdag eruit ziet, theorie – praktijk, etc. Dit duurt ongeveer 45 minuten. U heeft daarvoor/daarna tijd om het lesmateriaal in te kijken of de tuin te bezoeken. Ook zijn er mogelijkheden om vragen te stellen.
Voor aanmelden info dag De Sprenk klik hier

De Europese Academie – Verschillende open informatiedagen op verschillende locaties in België en Nederland – data infodagen 2024 nog niet gepubliceerd op de website

Syntra – Verschillende open informatiedagen van alle opleidingen van Syntra (waaronder herborist) op verschillende locaties in België – data infodagen 2024 nog niet gepubliceerd op de website

Scroll naar boven