Kring starten | lid worden?

We hebben momenteel 2 actieve kringen binnen het Gilde.

  1. Kring de 3 provinciƫn (N-Limburg, N-Brabant, Z-Gelderland). Deze kring bestaat uit 9 leden, waarvan er 8 lid zijn van het Gilde.
  2. Studiegroep Limburgse Hebroristen. Deze kring bestaat uit een grote groep herboristen, waarvan ruim de helft lid is van het Gilde.

Wil je lid worden van een kring of zelf een kring starten? Laat dan een reactie achter onder dit prikbord bericht met daarin je naam en je woonplaats (incl. provincie). Zo kun je elkaar makkelijk vinden om samen een lokale kring te starten. Ook kunnen degenen die bezig zijn met het opstarten van een kring je vinden en je benaderen via de gegevens op je profielpagina. Mocht je een kring willen starten kun je ook een mail sturen naar herboristengilde@gmail.com. Wij zorgen er dan voor dat er een oproep in de nieuwsbrief, op Facebook en in het besloten deel bij Gilde nieuws komt.

We denken dat de toekomst van het Gilde verstevigd wordt door allerlei lokale verbanden en contact met Gildeleden die in je buurt wonen. Daarnaast is het super gezellig om gelijkgestemden te ontmoeten. Aarzel dus niet langer als het je aanspreekt om met collega herboristen/studenten/vakgenoten uit jouw buurt samen te komen. Regelmatig samenkomen om kennis te delen, elkaar te helpen en te stimuleren, om te overleggen en (voor de lol) te experimenteren houdt de energie erin en het kennisniveau op peil.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven