Arboretum Westeresch

Adres

Veelerweg 23 – 9541 VT
Vlagtwedde

Entree

Onbekend

Winkel

Nee

Horeca

Nee

In Arboretum Westeresch dwaalt u door een unieke, zesduizend vierkante meter grote tuin met een collectie bijzondere bomen, struiken en coniferen. Deze bijzondere collectie houtige gewassen is samengebracht in een doordacht tuinontwerp met aandacht voor biodiversiteit en seizoenen.

Vele rododendrons en azalea’s brengen kleur en geur in het voorjaar, maar door de uitgekiende selectie op bloei, bladvorm, herfstkleuren en geuren, is de tuin aantrekkelijk in alle seizoenen. Er is altijd iets nieuws te zien en te beleven.

Natuurstenen trappen benadrukken de aangebrachte niveauverschillen. De grote vijver, een ruisend waterloopje en mooie doorkijkjes naar de beek Ruiten Aa geven dit exceptionele paradijsje in Westerwolde de finishing touch.

Website: https://westeresch.com/

Openingstijden

Open dagen

Arboretum Westeresch houdt enkele open dagen per jaar. De data van de komende open dagen vindt u in onze agenda.

Groepen op afspraak

Arboretum Westeresch is voor groepen op afspraak te bezoeken. Wilt u alles eens met eigen ogen zien? Maak een afspraak met Jan of Stijnie en bespreek de mogelijkheden.

Activiteiten

Winkel

Horeca

Parkeren en toegankelijkheid

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.