De Tuinen van Weldadigheid

Adres

Hospitaallaan 48, 9341 AH
Veenhuizen

Entree

€4,00

Winkel

Ja

Horeca

Nee

De Tuinen van Weldadigheid is een bedrijf dat drie prachtige en duurzame takken verenigt: kwekerij van bijzondere gewassen, zorgboerderij en recreatie & educatie. In vijftien jaar tijd hebben we de grootste collectie eetbare gewassen van Nederland verzameld. Onze collecties aardappelen, knofloken en bonen zijn uniek. Je kunt wel zeggen dat we een passie hebben voor het in standhouden van bijzondere en oude soorten. Het zaai- en pootgoed dat we verkopen is gecertificeerd biologisch.

Dit doen we niet alleen, maar met een enthousiaste groep vrijwilligers, al dan niet als dagbesteding, en met stagiaires.

Naast de weldadige tuinen hebben we ook een prachtige, authentieke boerderij met mooie voorzieningen. Te mooi om alleen voor onszelf te houden. Kijk daarom wat er mogelijk is voor een leuk dagje uit of een langer verblijf. Ook de kennis die we de afgelopen jaren vergaard hebben geven we graag door. Bijvoorbeeld in de vorm van een rondleiding, workshop of lezing.

Website: https://detuinenvanweldadigheid.nl/

Openingstijden

In mei, juni, juli en augustus zijn onze tuinen iedere zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur.
Voor groepen kan er een rondleiding geboekt worden.

Activiteiten

Winkel

Onze winkel heeft dezelfde openingstijden. Daar vind je, naast de producten die in de webwinkel te koop zijn, ook de lekkernijen die vanwege de breekbaarheid van het glas niet online verkocht worden, zoals sappen,
siropen, jams en onze befaamde knoflookbloemstelentapenade. Natuurlijk zelfgemaakt en uit onze eigen tuin. De winkel vind je gelijk na de ingang rechts.

Horeca

Parkeren en toegankelijkheid

Parkeren is gratis. De graspaden zijn goed begaanbaar. Ze zijn onverhard, dus mensen in een rolstoel hebben misschien wat hulp nodig.
Scroll naar boven