Diergaarde Blijdorp

Adres

Blijdorplaan 8
Rotterdam

Entree

€ 27,-

Winkel

Nee

Horeca

Ja

Een wereldreis vol bijzondere ontmoetingen is mogelijk in Diergaarde Blijdorp. In deze 28 hectare grote dierentuin, tevens botanische tuin, kunnen bezoekers kennismaken met een grote diversiteit aan dieren en planten.

Blijdorp draagt in het bijzonder zorg voor twee nationale plantencollecties; de Primulas (Sleutelbloemachtigen) en de Bromelias. Deze zijn te vinden in o.a. het continent Azië rond de authentieke Chinese paviljoens en in vlinderparadijs Amazonica.

Ook in de andere continenten zorgen dier en plant voor een inspirerende ontdekkingsreis. Sta oog in oog met de giraffen op de savanne, loop door het Zuid-Amerikaanse regenwoud op zoek naar tropische vlinders en kom tot rust in de Victoria Serre, waar de koningin der waterlelies jaarlijks tot bloei komt.

Openingstijden

Dagelijks geopend. Tijdens de wintertijd van 09:00 – 17:00 uur en tijdens de zomertijd tot 18:00 uur.
Op 5, 24 en 31 december zijn we geopend tot 16:00 uur. Op 1 januari openen we om 10:00 uur.

Activiteiten

Fotografieworkshops in 2024, klik hier voor data en prijzen.

Winkel

Horeca

In Diergaarde Blijdorp zijn er verschillende locaties waar je kan genieten van heerlijke versnaperingen. Van een snelle hap tot uitgebreide lunch.

Parkeren en toegankelijkheid

Parkeren op het parkeerterrein van Diergaarde Blijdorp kost €10,00. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de kaartautomaten bij de hoofdingang.
Scroll naar boven