Kiemkracht64

Adres

Hatertseweg 7a
Malden

Entree

Winkel

Ja

Horeca

Ja

Kiemkracht64 wil een actieve bijdrage leveren aan bewustwording en een nieuw perspectief bieden op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Daarbij wil zij samenwerken met de aarde, haar ondersteunen bij haar herstel en leren van de onvoorstelbare intelligentie die alle processen in de natuur – en dus ook in onszelf! – aanstuurt.

Wanneer we ons weer onderdeel voelen van de natuur kan zij ons de weg terug wijzen naar onze essentie. Vanuit die plek kunnen we actief de eigen verantwoordelijkheid oppakken en op authentieke wijze de wereld waarin wij leven vormgeven. Ons hernieuwde bewustzijn van verbinding maakt zorg dragen voor de aarde weer heel vanzelfsprekend en leidend bij alles wat we doen.

In de praktijk betekent dit dat we een natuurlijke omgeving creëren, waaruit we kunnen oogsten zonder de bodem uit te putten. We faciliteren de zelfregulerende vermogens van de natuur en stemmen af op haar mechanisme van overvloed. Door op een zorgzame en intelligente manier met haar samen te werken includeren wij ons als mens in de natuur. En hoeft deze niet langer tegen de mens beschermd te worden.

Openingstijden

Elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 11.00 uur is ons terrein open voor publiek. Wandel door het eetbare landschap, neem een kijkje in onze winkel voor een mooi cadeau of voor benodigdheden voor in je eigen tuin.

Activiteiten

Het Kiemkafé is vanaf oktober voor de herfst -en wintermaanden gesloten. Dat betekent niet dat er niets te beleven valt. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door de donkere maanden heen.
Voor de activiteitenkalender, klik hier.

Winkel

Wij bieden een breed assortiment aan: van heerlijke jams, siropen en tincturen (natuurlijk allemaal huisgemaakt van onze eigen oogst) tot biologische verzorgingsproducten en interessante boeken over duurzaam tuinieren.

Horeca

Het Kiemkafé is verscheidene zaterdagen geopend van 10 – 16.00 uur.
We serveren heerlijke verfijnde lunch gerechten gemaakt van groenten uit eigen moestuin en eetbaar landschap, allemaal op het terras & in het prachtige aardehuis. Voor de data, klik hier.

Parkeren en toegankelijkheid

Parkeren op het terrein.
Scroll naar boven