Koninklijke Burgers’ Zoo

Adres

Antoon van Hooffplein 1
Arnhem

Entree

€ 26,50

Winkel

Ja

Horeca

Ja

In Koninklijke Burgers’ Zoo gaan bezoekers op ontdekkingreis door het tropisch regenwoud van de Bush, het koraalrif van de Indopacifische oceaan van de Ocean, de Mexicaanse rotswoestijn van de Desert, het Aziatische tropenbos van de Rimba en de Midden-Amerikaanse mangrovebossen in de Mangrove.

Naast dieren vind je in deze leefwerelden ook een enorme diversiteit aan uiteenlopende en zeldzame planten. Burgers’ Zoo mag zich naast een dierenpark ook een botanische tuin noemen.

Burgers’ Zoo is ook een dierenpark. Ontdek de dieren in hun natuurlijke leefomgeving In onze ecodisplays zijn unieke natuurgebieden zo natuurlijk en nauwkeurig mogelijk nagebootst, waarbij dieren vaak in grote vrijheid leven temidden van honderden plantensoorten.

Openingstijden

Het hele jaar open.

Zomertijd: 31 maart 2024 t/m 27 oktober 2024 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Wintertijd: 29 oktober 2023 t/m 30 maart 2024 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Activiteiten

Voor de actuele activiteiten klik hier.

 

Winkel

Bij de hoofdingang van het dierenpark is onze parkwinkel gelegen. Ons streven is dat iedereen een tastbare herinnering kan kopen na een onvergetelijke dag in ons park. Het uitgangspunt is daarom dat iedereen wat moet kunnen kopen voor een redelijke prijs. We verkopen in deze winkel ook unieke Burgers’ Zoo artikelen.

Horeca

Bezoekers van Burgers’ Zoo kunnen in een sfeervolle omgeving genieten van een ambachtelijk en eerlijk horecaproduct.

Openingstijden


Coffee Corner
De Coffee Corner is doordeweeks geopend van 9.00 tot 11.00 uur. In de weekenden en vakanties van 9.00 tot 16.00 uur.

Park en Bush Restaurant
Het Bush en Park Restaurant is doordeweeks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de weekenden en vakanties van 9.00 tot 17.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de Kids Jungle.
 

Parkeren en toegankelijkheid

Burgers Zoo heeft een eigen eigen parkeerplaats. Indien u minder mobiel bent houdt u er dan rekening mee dat het Arnhemse landschap erg heuvelachtig is. Met de rolstoel de heuvels op en af in ons park kan erg zwaar zijn. Indien u een elektrische rolstoel of scootmobiel heeft adviseren wij u deze mee te nemen. Er is een speciaal gedeelte op ons parkeerterrein ingericht voor gasten die slecht ter been zijn. Hiervoor rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel. Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek wenselijk.
Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.