Kruidentuin Kruytenburg

Adres

Kruytenburgseweg 4
Poortvliet

Entree

Gratis

Winkel

Nee

Horeca

Ja

Kruidentuin Kruytenburg is onderdeel van Landschapscamping Kruytenburg! Prachtig gelegen in Poortvliet, op het Eiland Tholen in Zeeland. De camping is vernoemd naar de voormalige boerderij en u proeft nog steeds de authentieke sfeer van deze unieke plek met een rijke historie. De kruidentuin is los te bezoeken.

In 2000 is de kruidentuin gestart met ongeveer 35 keukenkruiden waar de campinggasten gebruik van mochten maken. In de afgelopen 15 jaar is de kruidentuin door ervaring en opgedane kennis uitgegroeid tot een volwaardige kruidentuin en zeker een bezoek waard. Momenteel zijn er zo’n 500 in- en uitheemse keuken- en medicinale kruiden, 50 verschillende soorten vergeten groeten, denk aan boomspinazie, abc- en ijskruid en een 50 tal exotische planten, bijvoorbeeld Afrikaanse lelies, een amandel- en kakiboom te bewonderen.

 

Openingstijden

Open van 1 april – 1 oktober

17 Juni is de Kruytenburg FaiR

Activiteiten

Rondleidingen Kruidentuin

Er worden rondleidingen verzorgd vanaf 1 mei tot 1 september. Prijs van een rondleiding minimaal 50,00 . Vanaf 10 personen is het 5.00 per persoon.

Winkel

Horeca

Op Kruytenburg, een unieke authentieke locatie in Poortvliet op het eiland Tholen vindt u ons gezellig restaurant met riant terras op het zuiden. Geniet in een gemoedelijke sfeer van lekker eten tegen een vriendelijke prijs.

Open van 1 april – 1 oktober

Juni
Open van donderdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur zondag vanaf 12.00 uur
LET OP : 17 Juni is onze Kruytenburg FaiR dan draaien wij geen kaart.

Juli & Augustus
Open van woensdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur  zondag vanaf 12.00 uur
Maandag en dinsdag gesloten

September
Open van donderdag t/m zondag vanaf 14.00 uur
De september tijden gelden vanaf week 35 (28-8 tot 4-9)

Parkeren en toegankelijkheid

Scroll naar boven