Phytoria

Phytoria

Dé praktijk voor kruidengeneeskunde en zingeving, voor iedereen met fysieke of psychische klachten die vragen heeft over persoonlijke ontwikkeling.

GRADINKA Kruidentuinen

Workshops: leren maken van ambachtelijke zeep: vanaf 2 personen in de bedrijfskeuken van GRADINKA, van 4 tot 6 personen in Nijmegen, of in overleg elders.

Heel-Groen

In natuurgeneeskundige praktijk Heel-Groen, staat het werken aan herstel op zowel persoonlijk als fysiek vlak centraal.
in het werken met kruiden ligt mijn basis, je kunt hierbij denken een diverse kruiden bereidingen, zoals o.a. zalven, crèmes, kruidenmelanges, tincturen en supplementen.Naast het werken met kruiden, wordt er advies gegeven over gezonde voeding en een natuurlijke levensstijl.

Alles wordt aangereikt op persoonlijk niveau om verandering te doen plaatsvinden in overeenstemming met de cliënt. zo ben ik er van overtuigd dat heling kan plaatsvinden.

Let op:
De informatie op deze pagina is niet bedoeld om bezoek aan de huisarts/therapeut of natuurgeneeskundige te vervangen. Bij twijfel aan de uw conditie neem dan eerst contact op met uw behandelend arts.

Jonne Plagge

Als Herborist ben ik me verder aan het specialiseren in het maken van verf van kruiden. Daarnaast stel ik de maandelijkse nieuwsbrief voor het gilde samen.

Groenvitaal

Thee van wilde planten en kruiden die groeien in de natuur.
5% van de thee wordt geïnvesteerd om de bio-diversiteit in de nederlandse natuur te verhogen.

Maria Flinterman

Bewust Gezond Natuurgeneeskunde

Bewust Gezond staat voor gezond leven met bewustwording en natuurlijke middelen. Praktijk voor natuurgeneeskunde – kruidenthee avonden – kruiden activiteiten.