Vacatures Gilde – wel vrijwillig, niet vrijblijvend ;)

Bij het Gildenieuws vind je het filter ‘vacatures. Hier vind je de activiteiten waar we als bestuur of commissies momenteel ondersteuning bij nodig hebben. Heel fijn en heel belangrijk voor de groei en het voortbestaan van allerlei Gildeactiviteiten als je mee wilt helpen. We hebben je er echt heel graag bij!

Enthousiasme, betrokkenheid, zelfredzaamheid en doorzettingsvermogen zijn hierbij echt veel belangrijker dan ervaring. Dus als je studeert of vakgenoot bent, ben je even welkom én nodig om mee te helpen.

Wil je wel wat doen of meehelpen, maar weet je niet zo goed waarmee? Laat dan een reactie onder dit bericht achter. We nemen dan contact met je op om samen te kijken waar je nu ruimte voor hebt en wat nu bij je past.

Maar let wel, áls je ervoor kiest, dat je er ook serieus voor gaat én er tijd voor vrijmaakt anders laat je de anderen die er ook (hun spaarzame vrije) tijd in steken met nog meer werk achter. Alles binnen het Gilde is namelijk wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend, aldus de wijze woorden van de moeder van een van onze bestuursleden 😉

Als je dus besluit dat je mee wilt doen en mee wilt helpen dan zijn we allereerst natuurlijk heel erg blij. Maar we rekenen vanaf dan dus ook echt op je voor de periode dat je je committeert. Alleen dan lukt het om al die toffe dingen die we samen met en voor elkaar kunnen doen ook echt van de grond te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven