Opleiding Fytotherapeut

Heb je je herboristendiploma reeds op zak en wil je doorgroeien naar fytotherapeut? Dat kan nu ook via de Europese Academie in Genk!

Bij deze door het Gilde aangewezen opleiding, wordt nu namelijk ook gestart met de opleiding voor Fytotherapeut. Hieronder de informatie voor deze nieuwe opleiding, aangeleverd door de Europese Academie zelf:

Vanuit uw degelijke achtergrond als Herborist is de stap naar Fytotherapeut niet zo groot. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leert u kruiden toepassen bij de meest uiteenlopende ziekten, maar u leert ook kruidenrecepten samenstellen, een intakegesprek afnemen en cliënten begeleiden en opvolgen. Deze begeerde opleiding wordt nu voor het eerst in Genk (L) gegeven in de leslokalen van het hoofdkantoor, Reindpadstraat 9, B-3600 Genk en steeds op zaterdag van 9,30 u. tot 16,15 u. Dat data zijn: 18 en 25 maart, 1, 8, 22 en 29 april, 6, 13 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni. Het lesgeld bedraagt 650 euro. De docenten zijn Nicole Smets en Elke Vanelderen, beide zijn Gezondheidstherapeut en gespecialiseerd in Fytotherapie. De lessen over ondervragingstechnieken en de begeleiding van cliënten wordt gegeven door Karine Comans, Persoonlijkheidscoach. Er is een uitgebreid practicum voorzien.

Vraag vrijblijvend het uitgebreid leerprogramma aan via e-mail: europeseacademie@skynet.be

Scroll naar boven