Presentatiesheets webinar Calendula CO2 van 2 oktober 2023

Afgelopen maandag hebben vele aanwezige leden kunnen genieten van een leerzaam, zeer inspirerend én leuk webinar van Madeleine Kerkhof. Op verzoek van Madeleine is het webinar niet opgenomen. Wél deelt ze haar presentatie met ons en haar referentielijst. Beide zijn te vinden in ons besloten ledendeel (https://herboristengilde.nl/webinars/).

Hierbij merkt Madeleine wel op dat de context van het verhaal, zoals gegeven tijdens het webinar, essentieel is om de de sheets goed te kunnen interpreteren/gebruiken.

Ben je kruidenliefhebber lid van het Gilde én was je aanwezig tijdens het webinar? Dan kun je een mail sturen naar herboristengilde@gmail.com ovv presentatie webinar Calendula CO2. We zullen de genoemde documenten naar je toesturen.

Enthousiast (geworden)? Veel meer informatie over CO2 extracten is terug te vinden in de boeken van Madeleine (https://www.kicozo.info/ – en kies dan de optie boeken).

En wist je dat je ook mee kunt op een 10-daagse AromaZorg reis naar de Provence met Madeleine en haar partner Kees? Deze AromaZorg reis staat voor juni 2024 op de planning en er zijn nog plekken vrij. (https://www.kicozo.info/aromazorg-reis-naar-de-provence…/). Let op: enige basiskennis van aromatherapie is voor deelname aan deze reis wel noodzakelijk 🙂

Scroll naar boven