Heel-Groen

In natuurgeneeskundige praktijk Heel-Groen, staat het werken aan herstel op zowel persoonlijk als fysiek vlak centraal.
in het werken met kruiden ligt mijn basis, je kunt hierbij denken een diverse kruiden bereidingen, zoals o.a. zalven, crèmes, kruidenmelanges, tincturen en supplementen.Naast het werken met kruiden, wordt er advies gegeven over gezonde voeding en een natuurlijke levensstijl.

Alles wordt aangereikt op persoonlijk niveau om verandering te doen plaatsvinden in overeenstemming met de cliënt. zo ben ik er van overtuigd dat heling kan plaatsvinden.

Let op:
De informatie op deze pagina is niet bedoeld om bezoek aan de huisarts/therapeut of natuurgeneeskundige te vervangen. Bij twijfel aan de uw conditie neem dan eerst contact op met uw behandelend arts.

Tellus Natural Care

Handgemaakte (verzorgings) producten op natuurlijke basis zonder synthetische toevoegingen, parabenen, micro-beads, siliconen. Met gebruik van kruiden, plantaardige olie en etherische … Lees meer

Marian Langens

Schrikkelbos is een inspiratievoedselbos. Daarnaast geef ik ook advies en ontwerp ik voedselbossen.

Kasteel Geldrop

Het kasteel is gelegen in een 140 jaar oud Engels landschapspark en bloementuin.

Tuinen Midden Brabant

Sinds september 2015 is Het Witte Kasteel in Loon op Zand begonnen aan een nieuwe start. Het kasteel is grondig gerestaureerd en bij het kasteel is op het landgoed door een groep vrijwilligers een kruiden-, moes- en bloementuin aangelegd alsmede een rosarium en hoogstamfruitboomgaard.