Manon Nederpel

Student

Informatie

Op dit moment (juli 2024) heb ik alle 3 lesjaren van De Sprenk gevolgd. Komend schooljaar wil ik alle opdrachten & stages afronden zodat ik juni/juli 2025 mijn examen bij De Sprenk kan afleggen. Als tuinontwerper & commercieel medewerker organiseer ik graag workshops, lezingen en kleine evenementen. Mensen over de natuur laten wonderen… in hun natuurlijke kracht laten staan… en dat samen met kruiden bereiken. Hoe mooi is dat? Mocht je toevallig een stageplek hebben die hierbij aansluit, dan kom ik graag in contact. Het komende jaar hoop ik diverse collega Herboristen te leren kennen, zodat wij samen onze prachtige en machtige kennis & kunde mogen delen en vermenigvuldigen. Met groene groet, Manon

Contact gegevens

Kleine Erven 5
5244 NP ROSMALEN
Noord-Brabant

manon.nederpel75@gmail.com
06-4290 2117

Cases

Als student-herborist wil ik mij graag in de volle breedte ontwikkelen. Mocht je een leerzame stageplek kunnen aanbieden (zie kopje omschrijving), dan kom ik graag in contact.

Inspiratie

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.