Kim Hens

Student

Hortus Vitae

Hortus Vitae is een kleinschalig bedrijf welke zich voornamelijk richt op geneeskrachtige planten en zaden en producten die hieruit geproduceerd worden.

Op ecologisch verantwoorde wijze worden planten geteeld en geoogst. Er wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden en kunstmest.

Zaaien, verzorging en oogsten van het plantgoed gebeurt manueel om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Hortus Vitae is nog in volle groei en ontwikkeling. Gaandeweg zal het aanbod zich uitbreiden, vaak ook op verzoek van de consument.

Als bedrijf proberen we ons te kenmerken door klantvriendelijkheid, productkennis en grote servicegerichtheid. Bovendien zijn alle producten voorradig wat leidt tot een snelle levering. Indien het door u gewenste product niet aanwezig is, kijken wij graag of we dit voor u kunnen regelen.

 

Wie ben ik?

Ik ben Kim, trotse eigenaar van Hortus Vitae, moeder van 2 geweldige dochters. Ik woon samen met mijn partner Richard in Etten-Leur in een oude, gerenoveerde woonboerderij van 1803.

Na een verscheidenheid aan banen, een mislukte relatie en een diep dal, besloot ik het roer om te gooien!

 

Ik begon een zoektocht naar mezelf en vond me terug door mijn handen en voeten letterlijk in de aarde te stoppen en te wortelen.

 

De liefde voor de natuur, het leven en vooral respectvol omgaan hiermee is een erg belangrijke factor geworden in mijn leven.

Gedreven vanuit een wil om gezonder te gaan leven, meer zelfvoorzienend te worden en mijn ecologische voetafdruk meer en meer te beperken, ben ik september 2020 een opleiding gestart als herborist.

Wat een fantastische zet is dat geweest! Ik voel me meer en meer tot rust komen in de overtuiging dat dit het pad is wat ik behoor te volgen. Ik geniet en leer en deel deze wijsheden heel graag met anderen.

Misschien kan jij niet vinden op mijn website wat je nodig hebt, maar kan ik je toch helpen. Een nee heb je, een ja kan je krijgen! Schroom dus niet om te vragen.

Liefs,

Kim

 

Contact gegevens

Korte Schoor 3
4873 HA Etten-Leur
Noord-Brabant

Kimhens1981@gmail.com

info@hortusvitae.nl

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven