Marja Smits

Student

Informatie

Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding fytotherapie bij Herba Sanitas; deze hoop ik in 2023 positief af te sluiten. Overigens ben ik er van overtuigd dat het leren op dit gebied mijn hele leven door zal gaan.

Daarnaast werk ik als data manager, tot 2025, nog fulltime bij een technische onderneming en ik hoop daarna mijn kennis op dat gebied in te kunnen zetten in database toepassingen die ik in mijn eigen fytotherapie praktijk ga gebruiken.

Hoe de opzet van mijn eigen praktijk gaat worden, staat nog volledig open, omdat ik mezelf de mogelijkheid wil gunnen alle aspecten die ik belangrijk en leuk vind hierin op te nemen.  Wat ik in ieder geval op wil nemen is:

  • Het zelf kweken van geneeskrachtige planten en waar dit niet mogelijk is contacten op te zetten met derden.
  • Kennisoverdracht van toepassingen van planten, kruiden in het dagelijks leven (ook als geneesmiddel) realiseren en dit dan met name mogelijk maken voor juist de “kleine portemonnee”.
  • Samenwerken met mensen die bewust omgaan met de natuur, de dieren en de mens daarin zodat we een prettige leefwereld voor iedereen over kunnen houden

Contact gegevens

Koestraat 14
5451 PH
Noord Brabant

marja.smits.kriele@gmail.com
06-30436213

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven