Twee algemeen bestuursleden gezocht

De afgelopen jaren is het Herboristengilde enorm gegroeid. We zijn ontzettend blij hiermee. Dit betekent echter ook dat we als bestuur extra hulp heel goed kunnen gebruiken!

Binnen het bestuur heerst een heel gemoedelijke sfeer en focust een ieder zich op dat waar zijn/haar interesse het meest ligt. Terwijl we gezamenlijk het verenigen als één van onze hoofddoelen hebben en de dingen echt samen bedenken en uitvoeren met ál onze leden (herboristen, studenten en vakgenoten). We zijn nu met 5 bestuursleden, maar willen graag uitbreiden naar het maximum van 7 leden. Super als je erbij komt.

Lijkt jou het leuk om algemeen bestuurslid te worden en ons te helpen het Gilde verder te laten groeien en steeds meer mogelijk te maken voor onze leden? Stuur dan e-mail voor verdere info of aanmelding aan herboristengilde@gmail.com of laat onder dit bericht een reactie achter. Ervaring is niet nodig, een aanpakkers mentaliteit en een aantal uur per week die aan het Gilde besteed kunnen worden wél.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.