Uniek seminar van plant tot parfum – met 10% korting voor leden van het Gilde

Op zaterdag 21 oktober organiseert H&C Aromalab een seminar waarbij het zelf maken van essentiële oliën en een natuurlijke parfum centraal staat.

Leden van het Herboristengilde ontvangen 10% korting 🙂

Roos Lubbers (geurspecialist en natural perfumer) en Henk Ploeger (senior destillateur van INDEKOPERENKETEL) verzorgen de lezingen en workshops tijdens deze dag.

De dag vind plaats in de bètavleugel van het Frencken College in Oosterhout (NB). Hier is letterlijk en figuurlijk alle ruimte om de deelnemers mee te nemen in het proces van stoomdestilleren voor de grondstoffen van parfum.

Catharina verzorgt soep en salade voor de lunch met lokale en biologische producten. De gerechten worden gemaakt met eigen geproduceerde hydrolaten en etherische olie.

Tijdens dit seminar komen zowel het zelf maken van essentiële oliën als het maken van een geurig product aan de orde. Dit seminar verenigt zowel theorie als praktijk. 

Iedereen gaat naar huis met een flesje zelfgemaakte parfum in een verrassingstasje.

Aanmelding is mogelijk tot 7 oktober aanstaande via https://indekoperenketel.nl/uniek-seminar-van-plant-tot-parfum/

Scroll naar boven

Zomervakantie

Het bestuur, de administratie en alle actieve vrijwilligers van het Herboristengilde gaan van wat zomerse rust genieten van 19 juli tm 1 september 2024.

Vanaf 2 september gaan we weer starten met alle Gildeactiviteiten en zullen ook de mails weer beantwoord worden.

Wij wensen allen fijne zomerse dagen en uiteraard een prettige vakantie voor degenen die vrij zijn in deze periode.