Wilde Oogst

Mijn naam is Joost de Vos. Chef, Docent, Imker, en Culinair Herborist. Ik groeide op met een groot natuurbewustzijn op de Veluwe. Na een carrière in verschillende restaurants ben ik nu geruime tijd werkzaam bij Hotelschool Den Haag als Executive Chef. Naast mijn werk ben ik lid van imkervereniging Blaricum ik zorg voor tien bijenvolken. In 2021 ben ik afgestudeerd als Culinair Herborist. Tijdens mijn studie tot Culinair Herborist verdiepte ik me steeds meer in het plantenrijk. Wat kun je eten? Waarom zou je dat doen? Zijn er gezondheidsvoordelen? En welke planten zijn culinair interessant? Tijdens een wandeling geef ik je graag een kijkje in de wereld van eetbare planten. We proeven, ontdekken, leren en verwonderen!

Contact gegevens

Koers 27
1276 GP
Noord-Holland

mail@joostdevos.nl
0614219426

Cases

Geen cases.

Inspiratie

Scroll naar boven